GettyImages Принц Хари сравни живота като кралска особа с Шоуто на Труман

...
GettyImages
Принц Хари сравни живота като кралска особа с Шоуто на Труман
Коментари Харесай

Принц Хари сравни кралския живот с обитаване на зоопарк: Не искам тази работа

 GettyImages Принц Хари сравни живота като кралска персона с " Шоуто на Труман " и " обитаването на зоопарк ", съобщи Асошийтед прес.

По време на епизод от подкаста " Armchair Expert " херцогът на Съсекс сподели, че неведнъж е обмислял да напусне кралския живот, откакто е трансферирал 20-те си години.

Той приказва искрено с водещия Дакс Шепърд за опазването на връзката си с Меган Маркъл в загадка и за оправянето с английското медийно внимание.

Хари сподели, че животът му е приличал на кино лентата " Шоуто на Труман " (1998) с Джим Кери. Лентата споделя за Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по малкия екран посредством скрити камери, до момента в който персонажът се сблъсква с хора, които са наети артисти.

Херцогът на Съсекс призна, че за него това е било тежко задължение и мъчно се е справял с обстоятелството, че е член на английското кралско семейство.

Той не скри страховете си, че брачната половинка му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с голямото внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна.

" Не желая тази работа, не желая да съм тук, не желая да върша това. Вижте какво се случи с майка ми ", споделя 36-годишният Хари.

Лейди Ди загина през 1997 година на 36-годишна възраст в автомобилна злополука, до момента в който беше преследвана от папараци в Париж.

Днес нейният по-малък наследник желае да " прекъсне цикъла на генетична болежка и страдалчество " на кралското образование, когато отглежда личните си деца. Хари и Меган имат наследник и чакат щерка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР